JBS (Junky Brown Secret ) lok voer in de winkel van www.voerenzo.nl

( Pat Gayet ) de Hengel 1-4-2016.

Na nu een vol jaar onafgebroken met dit product gevist te hebben zowel de zomer als winter maanden kan nu wel met zekerheid gesteld worden dat dit lok voer zeker aan zijn verwachtingen voldoet. Inmiddels niet alleen maar door mij geprezen. Menig visser heeft reeds kennisgemaakt met dit voer wat zich ook prima leent voor het maken van paste die zonder cup gebracht kan worden. Tot nu toewas het alleen verkrijgbaar bij bestelling van 5kg exclusief verzendkosten of ophalen op afspraak. Vanaf heden is het lok voer ook te verkrijgen in de zaak van Koen Wijenberg in Holthees.

Wijenberg Hothees 001

Deze winkel is gespecialiseerd in voeren voor dier-hobby –tuin en te vinden via de website www.voerenzo.nl. Vooral voor hengelsporters in de regio Venray/ Boxmeer een bezoek waard. Het assortiment bevat ook vele basis ingrediënten  voor het zelf samen stellen van een voertje. Experimenteren kost veel tijd en vis uren aan de waterkant en waarom zou je dat doen als een prima product zoals Junky Brown Secret voor je klaar ligt.

JBS wordt bij Wijenberg aangeboden in 1 kg verpakkingen á € 6,50.

De 5 kg verpakkingen kunnen gewoon besteld worden via e-mail: patapart@gmail.com tegen de prijs van € 24,00  exclusief € 6,95 verzendkosten ( binnen Nederland ).

Groet Pat Gayet. www.dehengel.nl en www.visschool.nl