Nieuws

Karper stokvissen als groepsarrangement, vis clinics, bedrijfsuitje, familie of kinderfeestje.

Visschool “De Hengel” bied u de mogelijkheid om de passie voor het karper stokvissen te ervaren. Niets staat u in de weg, zelfs niet als u totaal geen ervaring hebt op het gebied van de sportvisserij. De Hengel is een goed uitgeruste visschool waarin de materialen van hoogwaardige kwaliteit tot uw beschikking staan en u niet hoeft te investeren om kennis te maken met deze tak van de vis sport.

Onder begeleiding van een instructeur wordt u wegwijs gemaakt in de methode van het vissen en het gebruik van de materialen. Het vissen vindt plaats op speciale karper vijvers verspreid door het land, o.a de Vossenkuil in Nijnsel, ’t Mun in Appeltern, de Biesbosch  en de Spronk in Boxmeer. In overleg wordt gekeken welke locatie het meest geschikt is voor u.

Niet alleen in groepen van maximaal 8 personen kunt u de instructeur ( Pat Gayet ) inhuren, maar ook als personal coach gaat Pat met u naar de waterkant.  Zelfs het gemak van ophaal en thuis breng service behoort tot de mogelijkheden. Geen vervoer hoeft dus geen belemmering te zijn om toch deze geweldige ervaring op te kunnen doen die u nog lang zal heugen.

Voor meer informatie omtrent arrangementen, prijzen enz. gaat u naar www.visschool.nl

Pat Gayet   email: patapart@gmail.com