Eddy v d Hoogen wint voorjaarswedstrijd HSV de Heisnutters.

( Pat Gayet ) 14-5-2017 de Hengel Siebengewald.

Aanvankelijk stond deze wedstrijd gepland in de middag uren en vond wat weerstand bij de moeders die deze dag natuurlijk vieren. Kan wel zijn natuurlijk maar liefst zitten we toch aan de waterkant met een hengel in de hand en niet in de steun maar de vis naar de kant. De aanvang werd dan ook veranderd naar de morgen zodat er ook nog wat overblijft voor moeder de vrouw. Toch weer 12 deelnemers en 2 vakken verdeeld over 2 zijden van de vijver. Eigenlijk was het in een woord weer een ballenwedstrijd en voelde je de koning te rijk als je een aanbeet kreeg laat staan het vangen van een vis. Ze maken stomweg hier de bek niet open en hangen een beetje rond de voerstek. Van de 12 vissers konden 6 man met een nul huiswaarts. Eddy v d Hoogen wist met 1 brasem en 5 karpers op steiger 11 de winst te pakken. De 2e plaats voor mij op steiger 8 zelf met een aanbeet na 2 ½ uur van een brasem op de JBS paste en een uur later een karper in zijn staart. Veel meer was er niet waar te nemen. Mijn Buurman Henk Verwoert kwam met zijn 2 brasems net niet aan mijn gewicht. In het andere vak aan de overkant waren in totaal 3 aanbeten te verzilveren waarmee de prijzen over 2 personen verdeeld waren. Na afloop was het voor de meesten dan maar genieten van de mooie dag en naar huis voor een feestje met moeder en dan neuriën we, och was ik maar bij moeder thuis gebleheven.

Uitslag 14 mei ’17 Visvijver “Vislust” Siebengewald

Vak A